DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLARMÜZİK-SİNEMANE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

KONSEPT PARTİLER” ÇAKMAK MARBLE OTELDE”

Artık ilimizde sosyal alanlarda ilkler olmaya başladı ve çok ta hoş oldu. Üniversitemizdeki öğrencilerimiz sosyal hayatın darlığı ve renksizlikten şikâyet ederken, birileri de bu boşluğu gördü ve üs tüste hafta sonları partiler düzenlemeye karar verildi. Retro Agency organizayon firması ve sevilen ikili AKÜ öğrencileri Mert Eski ve Berkay Selek ve arkalarında ki devasa ajans çalışanlarıyla birlikte bu işin hakkını sonuna kadar profesyonelce verdiler.

 KONSEPT PARTİLER” CADILAR BAYRAMI VE SİYAH BEYAZ RETRO PARTİ”

İlimiz Çakmak otelde düzenlenen CADILAR BAYRAMI EĞLENCESİ ve hemen akabinde geçtiğimiz hafta düzenlenen konsept parti SİYAH BEYAZ PARTİSİ gerçekten görülmeye değer ve çok keyifli bir etkinlikler Zinciri oldu.

Dj performanslarıyla başlayan renkli gecede tüm öğrenciler adeta kendilerinden geçerek inanılmaz müziklerle rengârenk ambiyanslarla gönüllerince eğlenip keyifli anların, dansların, ritmini ustaca sergilediler.

Organizasyonun Çakmak Marble otelin üstlendiği gecelerde çatı olarak tabir edilen yerde ”Otelin son katı”  afyon kalesinin ihtişamında gençler Retro parti ve deephouse clup müzikleriyle coşup ilimiz gecelerini renklendirdiler.

Siyah & Beyaz Retro partide ise kıyafetlerin sadece siyah ve beyaz olması zorunluyken, ikramlar ve dj performansı resmen büyüledi.

Otel müdürü Ebubekir Önder’in profesyonelce düzenlediği partilerde hiçbir sıkıntı yaşanmazken, gençler ve öğrenciler hem huzur içinde hem de güvenlikleri kontrol edilmiş halde gönüllerince eğlenip coştular. Geç Saatlere kadar süren inanılmaz müzikli gecelerde adeta İstanbul ve Antalya müzik kültürü yaşandı.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share