DÜĞÜNLER - ÖZEL ANLARNE-NEREDE-NASILTURİZM-SAĞLIKYAŞAM

EĞLENCEDE YENİ TREND “ YÜKSEK RAKIM”

Onların bu işletmeyi açarak ilimize ciddi anlamda katma değer kattıklarını bir kere kesinlikle söylemek lazım..

Ve işin en düşündürücü yanı bu işletmeyi açarken ne kadar zorluk yaşadıklarını dahası yaşattıklarını mutlaka anlatmak lazım ki şehrin gelişmesine ailelerin hafta sonu sosyal aktivitelerine nasıl ket konulduğunu söylemek lazım. Usta aşçıları Hamza şefin eşsiz deneyimleri yeni tatlarının yanı sıra, eğlence mekanının son derece şık zarif ve kaliteli yapılması Türkiye’nin önemli sanatçılarının sahnesinde yer almaları, güvenlikten tutunda, yemeklerine, bistro ve bar tarzına kadar gerçekten enfes..

Şık mekânımızda son derece elit bir yaklaşım insanların, müşterilerinin  güvenle ve kaliteli bir şekilde hem hafta içi hem de hafta sonu sosyal aktiviteleri dâhil eğlence anlayışlarına uygun bir mekân YÜKSEK RAKIM.

Aslında iki adı var. Hem PUB hem de BİSTRO tarzındaki mekân, SIR WINSTON ve YÜKSEK RAKIM olarak anılıyor. Gençlerin ve ailelerin uğrak noktası işletmede özellikle Erkman kasabasına bakan mükemmel manzarası adeta insanı mest ediyor. Çalışanlarından patronlarına kadar tam bir aile havasında olan mekânda kalitenin yanında ekonomik olarak son derece cezbedici menülerde var. Renk kartelasının en güzel ambiyanslarını veren işletme özenle ve lüks dekore edilmiş. Müşterilerinin rahatlığı düşünüldüğü mekânda tüm ayrıntılar düşünülmüş..

Özellikle bar ve sahne kısımları ayrı tutulan alanlarda ailelerin keyfi ve güvenlikleri son derece titiz bir şekilde kontrol ediliyor. Yaklaşık bünyesinde bir fabrika dolusu çalışanıyla(65) yakın istihdamıyla dikkat çekiyor mekan..

Yani kısacası gidin keyfinize bakın ve mutlu ayrılın.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share